Osnovan Centar za razvoj preduzetničke misli

Na inicijativu mladih ljudi iz Bara, a u sklopu zvanične misije Luča Instituta, osnovan je Centar za razvoj preduzetničke misli. Misija Centra je promocija i razvoj preduzetničkog promišljanja i djelanja unutar crnogorskog društva, te rad na javnim politikama, koje mog biti od značaja za dalji razvoj preduzetništva.

Opširnije...

Berza preduzetničkih ideja

U Srednjoj ekonomsko–ugostiteljskoj školi nastojimo da pratimo savremene društvene, ekonomske i kulturne tokove. Trudimo se da blagovremeno prepoznamo, identifikujemo i razvijamo stvaralački potencijal darovite djece. Da u tome uspijevamo jasno svedoče brojne diplome o završenim trenizima i obukama, kao i nove pobjede naših učenika, realizovane u oblasti preduzetništva- jednoj od ključnih kompetencija nužnih za cjeloživotno učenje. 

Opširnije...

Danas srednjoškolac, sjutra preduzetnik

U saradnji Studentskog Parlamenta Univerziteta Mediteran, kompanije EY i Univerziteta Mediteran danas je održano finalno takmičenje pod nazivom "Danas srednjoškolac, sjutra preduzetnik".

Opširnije...

Klub kreativnih

U jeku priprema za predstojeću barsku Maslinijadu, kreativne ideje, vrijedne ruke i entuzijazam okupili su grupu učenika i nastavnika naše škole, koji ovih dana neumorno pripremaju proizvode koje će izložiti tokom trajanja ove manifestacije. U pitanju je samo prva u nizu planiranih aktivnosti koje će organizovati i realizovati Klub kreativnih, formiran u okviru novoosnovanog Preduzetničkog centra.

Opširnije...

Copyright © 2019 Srednja ekonomsko-ugostiteljska škola. All Rights Reserved 

Design by Aleksandar Vukazić

Premium Joomla Templates