19 jun 2020

PROJEKAT INTERNACIONALIZACIJA SISTEMA ZA STRUČNO OSPOSOBLJAVANJE U ZEMLJAMA ZAPADNOG BALKANA INTERVET WB

U okviru programa Erasmus +, I Call Pilot Sheme VET Mobility, Privredna komora Crne Gore je sa vodećim partnerom iz Itallije, UNISER, zatim, partenrima iz 5 država Balkana(Bosna i Hercegovina, Srbija, Sjeverna Makedonija, Albanija i Kosovo) i 7 EU država(Belgija, Holandija, Španija, Poljska, Francuska, Malta i Slovenija) počela implementaciju programa mobilnosti za nastavnike/ce i učenike/ce srednjih stručnih škola. Projekat traje 42 mjeseca.

Cilj projekta je unaprijeđenje stručnog obrazovanja sa posebnim osvrtom na praksu i rad institucija i organizacija iz ove oblasti.

Projekat INTERVET WB ima dvije ciljne grupe: nastavnike/ce i učenike/ce srednjih stručnih škola. Škola je prijavljena u ovaj projekat i time je omogućila svom nastavnom osoblju i učenicima/cama da učestvuju u programu mobilnosti Erasmus+.

Koordinatorka školskog tima za projekte i međunarodnu saradnju, nastavnica Jelena Vlahović, prisustvovala je prezentaciji projekta „INTERNACIONALIZACIJA SISTEMA ZA STRUČNO OSPOSOBLJAVANJE U ZEMLJAMA ZAPADNOG BALKANA“ INTERVET WB, u Podgorici, 18.06.2020.g.,

https://www.privrednakomora.me/projekti-aktuelnosti/intervet-wb-mobilnost-ucesnika-strucnog-obrazovanja-u-crnoj-gori

FAJL PREZENTACIJE PROJEKTA

Copyright © 2019 Srednja ekonomsko-ugostiteljska škola. All Rights Reserved 

Design by Aleksandar Vukazić

Premium Joomla Templates