Digitalne vještine za odrasle

  Učesnice Erasmus + projekta Digitalne vještine za odrasle Marta Mikolić i Jelena Vlahović prisustvovale su sastanku sa predstavnicima partnerskih organizacija koji se održao u Vigu 13. i 14. decembra 2021. godine.

IMG 20211213 WA0003 1

Sastanak,kojim je započeta druga godina realizacij,tj.druga faza u kreiranju kurseva koji će digitalno opismeniti odrasle polaznike, se održavao u prostorijama domaćina  – organizacijeMetodo Estudios Consultores. Utvrdjeni su naredni koraci u realizaciji projekta tj. dodijeljeni novi zadaci svim partnerima koji se ticu kreiranja kvizova i ostalih interaktivnih sadrzaja ciji je cilj obogatiti postojeci sadrzaj.Potom slijedi prevod kompletnog kursa na 6 jezika partnera(slovacki, spanski, turski, grcki, portugalski i crnogorski) za sta je odredjen rok 31.3.2022.kada bi trebalo da se odrzi sledeci partnerski sastanak u Gondomaru(Portugal) . Utvrdjen je i datum odrzavanja pilot programa tj. C2 aktivnosti u nasoj skoli - 4-8.7.2022.godine.

 Tokom finalnog dijela dogadjaja uprilicena je dodjela sertifikata za svih 13 ucesnika iz 6 razlicitih zemalja odnosno 7 partnerskih organizacija.

Copyright © 2021 Srednja ekonomsko-ugostiteljska škola. All Rights Reserved 

Design by Aleksandar Vukazić