Nagradni izlet

U petak, 11. maja, organizovan je nagradni izlet za učenike odjeljenja III 1 I III 6, kao i za članove tima Prve pomoći i učenike – volontere.

Izlet kao nagrada

Da rukovodstvo škole cijeni trud i zalaganje naših učenika, potvrđuje organizovanje jednodnevnog izleta, kojim su nagrađeni svi oni koji su, kroz rad u raznim sekcijama, učestvovali u programu povodom obilježavanja Dana škole i time prezentovali školu na najbolji mogući način.

Agroizlet

U sklopu obilježavanja Globalne neđelje preduzetništva,danas je četrdeset učenika naše škole,u pratnji profesora Neđeljka Đurovića i Marka Pejovića obišlo poljoprivredno gazdinstvove Andrije Ivovića u Zupcima,kao i maslinarski put u naselju Džidžarin. Želju da se priključe ovoj maloj ekspediciji iskazalo je i pet učenika Srednje stručne škole,koji se obrazuju za zanimanje veterinarski tehničar,pa smo ih sa zadovoljstvom prihvatili.

Volonteri naše škole na izletu sa štićenicima NVO „Adria"

Prelijepi ambijent na obali Šaskog jezera bio je i petak 13.11.2015.god mjesto okupljanja i druženja članova Volonterskog kluba naše škole i štićenika NVO "Adria".

TO Bar povela đake Srednje ekonomske na jezero

 Turistička organizacija Bar po prvi put je obilježila Svjetski dan turizma - 26. septembar – tako što je za 60 učenika i 10 profesora Srednje ekonomsko-ugostiteljske škole – turističkog smjera organizovala obilazak NP Skadarskojezero.

Copyright © 2021 Srednja ekonomsko-ugostiteljska škola. All Rights Reserved 

Design by Aleksandar Vukazić