Premijerni Erasmus + projekat

Nakon što su saopšteni rezultati selekcije projekata za 2020. godinu u okviru programa Erasmus+ iz oblasti KA2 Saradnja radi inovacije i razmjene dobre prakse, izvjesno je da će se projekat pod nazivom „Digitalne vještine za odrasle“ u kome je Srednja ekonomsko-ugostiteljska škola jedna od sedam partnerskih organizacija sprovoditi u toj ustanovi od 1. novembra ove godine do 31. oktobra 2022. Glavni aplikant je Orbis Institut iz Bratislave, a ostale partnerske organizacije su Centro Integrado Publico de Formacion Profesional Misericordia iz Valensije, Metodo Estudios Consultores iz Viga (Španija), Uniao das Freguesias de Gondomar (Portugal), Privredna komora regije Tarsus (Turska) i Social Cooperative Enterprise Kiklada iz Sirosa (Grčka).

Šta znaš o internetu

Ministarstvo sporta i mladih, Ministarstvo javne uprave, Ministarstvo unutrašnjih poslova i Uprava policije u sklopu edukativne kampanje

“Digitalna pismenost i zaštita djece i mladih na internetu” tokom avgusta 2020.godine organizuju kviz „Šta znaš o internetu“.

Copyright © 2019 Srednja ekonomsko-ugostiteljska škola. All Rights Reserved 

Design by Aleksandar Vukazić

Premium Joomla Templates