Izlet kao nagrada

Da rukovodstvo škole cijeni trud i zalaganje naših učenika, potvrđuje organizovanje jednodnevnog izleta, kojim su nagrađeni svi oni koji su, kroz rad u raznim sekcijama, učestvovali u programu povodom obilježavanja Dana škole i time prezentovali školu na najbolji mogući način.

44567

Ova lijepa praksa nagrađivanja učenika ustanovljena je prošle godine,a na radost učenika nastavljena je i ove. Učenici su sami birali destinaciju koju žele da obiđu,pa su nakon nekoliko dana dogovaranja,odlučili da dan provedu u Herceg Novom. Direktorica se potrudila da se tom prilikom sklope nova poznanstva sa vršnjacima iz Srednje mješovite škole “Ivan Goran Kovačić”. Zahvaljući ljubaznosti direktora tamošnje škole,Momira Dragićevića,dogovoreno je da domaćin Baranima u prelijepom gradu od skalina bude profesorica Nina Abramović i tri učenice smjera turistički tehničar. U svojstvu turističkih vodiča, one su organizovale obilazak grada i pripovijedale gostima o istorijskim i kulturnim zanimljivostima i znamenitostima.

d

Grad zelenila ugnijezdio se kao amfiteatar, s povlašćenim pogledom na otvoreno more. Sve je tu u malom- Trg Belavista, crkva u vizantijskom stilu sa elementima orijenta, biblioteka, likovne galerije, gradski arhiv, muzička škola.

gggg

“Oduševila nas je ozbiljnost i posvećenost turističkih tehničarki iz hercegnovske škole, koje su interesantnim podacima i zanimljivim pričama držale pažnju svojih vršnjaka iz Bara. Nakon obilaska grada posjetili smo njihovu školu. Dočekao nas je direktor, gospodin Momir Dragićević, koji se potrudio da nas što bolje ugosti. Učenici su razmijenili iskustva sa vršnjacima, koji su im pričali o takmičenju iz turizma koje se tih dana realizovalo, a nastavnice su ugovarale nove posjete i zajedničke školske aktivnosti”,kaže profesorica Mirjana Savićević,koja je sa koleginicama Ivanom Kecojević,Magdalenom Jovetić,Ljubinkom Vujičić i Koviljkom Đurašić,bila u pratnji čak 70 učenika koji su realizovali ovu posjetu.

“Da spajamo lijepo i korisno potvrđuju pozitivne impresije nakon današnjeg druženja. Bogatiji smo za jedno veliko iskustvo, saznali smo značajne pojedinosti o jednom od najljepših gradova našeg primorja, upoznali nove drugare koje ćemo ubrzo dočekati u našem gradu i uzvratiti gostoprimstvo”,utisci su učenika.

 

{Loadgallery_wd gallery_type=thumbnails theme_id=1 gallery_id=41 sort_by=order order_by=asc show_search_box=0 search_box_width=180 image_column_number=5 images_per_page=30 image_title=none image_enable_page=1 thumb_width=180 thumb_height=90 thumb_click_action=undefined thumb_link_target=undefined popup_fullscreen=0 popup_autoplay=0 popup_width=800 popup_height=500 popup_type=fade popup_interval=5 popup_enable_filmstrip=1 popup_filmstrip_height=70 popup_enable_ctrl_btn=1 popup_enable_fullscreen=1 popup_enable_info=1 popup_info_always_show=0 popup_enable_rate=0 popup_enable_comment=1 popup_hit_counter=0 popup_enable_facebook=1 popup_enable_twitter=1 popup_enable_google=1 popup_enable_pinterest=0 popup_enable_tumblr=0 watermark_type=none watermark_link=https://web-dorado.com}

Copyright © 2021 Srednja ekonomsko-ugostiteljska škola. All Rights Reserved 

Design by Aleksandar Vukazić